Opkald: E-mail:


smerter efter samleje eskortguiden

Vi anbefaler altid at opsøge egen læge og vejledning. Hvis du har problemer med en tør og irriteret skede, der igen og igen giver svie og ubehag efter sex, er det altafgørende, at du og din partner tager jer god tid til samlejet. Og det bliver du kun, hvis skeden gøres klar til sex. Da han så kommer ind igen og spørger hvad der gik galt, bryder jeg så helt sammen - Way to go, tude lige efter sex! Du kan både opleve en sviende og skærende fornemmelse i underlivet, eller du kan opleve kramper i skeden, hvor du spænder og dine muskler trækker sig sammen, så det er svært at gennemføre samlejet, fordi du ikke giver plads til, at din partner kan trænge. Det er ikke meningen, at et samleje skal være smertefuldt.

Det betyder, at forspillet ikke må forhastes. Ekstern dyspareuni kan ofte behandles med samtale og vejledning, specielt omkring betydningen af seksuelt forspil, seksuel praksis og samlejeteknik, lubrikation, evt. Inden selve samlejet sættes i gang, er det nemlig vigtigt at være godt forberedt. Ved intern eller dyb dyspareuni er smerten lokaliseret dybt i underlivet. Smerterne kan være udtalte og føles overalt i hele underlivet, eller de kan være lokaliseret til bestemte steder i underlivet. Men det gør det dog ikke mindre sandsynligt.

Jeg har aldrig før oplevet, at det har gjort direkte ondt, med mindre hun selvfølgelig ikke lige har været helt klar endnu. Kvindens smerter kan optræde i samlejets begyndelse, i slutningen, under hele samlejet eller sågar dukke op dage efter. Men intet som det jeg oplevede igår. Vaginal irritation rammer altså kvinder i alle aldre, og derfor er det et stort problem. Ved ekstern dyspareuni er smerten typisk lokaliseret til kønslæberne og skedeindgangen. Mange oplever et samleje som en oplevelse præget af smerter i og omkring skeden. Og det er særligt kvinder, der oplever problemer med smerter i forbindelse med sex. Ondt i underlivet efter samleje kan blandt andet skyldes infektioner, der giver ømhed i skeden.

Men heldigvis er der råd og behandling at hente, hvis du har smerter efter samleje. Betændelse i ydre kønsorganer og skede (vulvavaginitis) behandles med relevante antibiotika (se ovenfor). Det sker fra tid til anden. Atrofiske slimhindeforandringer behandles lokalt eller systemisk med østradiol eller østriol. Behandling, må ofte rettes mod såvel somatiske som psyko-sociale faktorer. Da han så går ud på toilettet efterfølgende, vælter der en kvalme op i mig. Men for mange kvinder, der endnu ikke har nået overgangsalderen, er tørhed i skeden og vaginal irritation også et problem. Intime Glide fra Australian Bodycare. Endometriose behandles med p-piller, gestagenspiral eller systemisk gestagen, eller GnRH-agonist.

Det gør den fra puberteten og frem til overgangsalderen og det viser sig som lidt udflåd, der er din krops egen måde at rense skeden. Eller en vaginal ubalance. Skrevet af Lars Franch Andersen (overlæge, lektor,. Det samme gælder for forholdet mellem en tør og fugtig skede. Slimhinderne fugtes, når kroppen danner østrogen i æggestokkene. Det kan skyldes brug af p-piller eller anden form for medicin. Afhjælp smerter efter samleje, når sex gør ondt, nedsættes sexlysten derfor også hos mange kvinder, som prøver at krybe udenom, når partneren lægger op til intimt samvær.

Uden det ellers plejer at være noget, de har problemer med. Længere forspil kan forebygge smerter efter sex. Selvom sex er skønt og dejligt, kan mange kvinder alligevel opleve ubehag efter endt samleje. Der kan være flere årsager til ubehagen eller smerten, og oftest er det helt normalt. Smerter, som kommer senere, måske dagen efter samleje. Sviende og skærende smerter eller ømhed i skede og skedeindgang.

...


Naturligvis kan en udløsning/orgasme komme, men så sker der ikke, fordi det er stimuleret frem, men blot fordi det skete. Herefter klæder vi om, og sidder så sammen i en lille meditation efterfulgt af et indledningsritual. Der findes ikke nødvendigvis ét rigtigt sted, hvor man kan få tantra massage i Aarhus. Skal du have nogen forudsætninger for at vurdere, om tantra massage er pengene værd, er du nødt til at prøve det på egen krop. Kom med åbent sind og med lysten til at undersøge kontakt til lyst i dig selv. Du kan her møde dig selv hensides krav, stress og at skulle noget eller at præstere noget. Du kan betale med det samme, så du ikke skal bruge tid på det på et senere tidspunkt. Så har du fundet det helt rigtige sted!

Hvis du er tvivl om, hvilken tantramassage eller tantrabehandling, der er rigtigst for dig, er du altid velkommen til at kontakte. Til slut er der mulighed for at snakke lidt om massagen, hvis der er behov for det. Hvis ikke, vil jeg på et tidspunkt bede dig vende dig. Der er ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og det samme gør sig gældende inden for massagebranchen. Et nej vil altid blive respekteret med det samme uden at du behøver at begrunde det.

Lingam og yoni massage, undervejs i massagen berører og masserer jeg også lingam eller yoni (lingam og yoni er de betegnelser, jeg bruger for henholdsvis mandens og kvindens køn). Varighed, selve massagen tager 1,5-2 timer. Bag alle forestillingerne om hvem vi er, alle de betydninger, vi har givet vores krop og vores seksualitet, ligger en naturlig kontakt til vores lyst gennem sansningen. Her kan du læse mere om vores forskellige tantramassage og tantrabehandlinger, så du kan finde dén, der bedst taler til dig. Tag et bad hjemmefra så du er helt nyvasket. Der vil selvfølgelig være tale om en massageklinik i Aarhus, som forstår sig på at lytte til den enkelte klient.

Få nyheder fra - Tilmled vores nyhedsbrev. Der er nogle massageklinikker, der giver tantra massage hver dag, mens andre massageklinikker blot har valgt at tilbyde det som tillægsydelse. Oplever jeg, at der opstår et projekt om en udløsning/orgasme, vil jeg invitere dig en anden vej. Gennem massagen inviteres du til kærligt at iagttage dig selv i berøringen, en tantrisk berøring. Tantra massagen er en sanselig helkropsmassage. Har du ikke besluttet dig for, hvornår du kan (og vil) have behandlingen, kan du nøjes med at bestille et gavekort og vente med at bestille tid. Det bedste, du kan gøre, er i virkeligheden blot at sige ja til at slippe enhver forventning og enhver forestilling om, hvad tantra er, og i stedet sige ja til at erfare det selv gennem tantra massagen. Du kan dog altid og på hvilket som helst tidspunkt sige nej, hvis du ikke ønsker berøringen. Jeg bruger hele min krop til at massere med, ligesom jeg ikke springer intime områder over. Ja, uden at skulle være nogen endda.

Undervejs i massagen er du også velkommen til at bevæge dig, så det kan ske, at du helt naturligt vender dig. Både du og jeg har sarong på under ritualet. En sarong er et stykke stof, der bindes omkring kroppen. Er en af de forhandlere, du kan besøge, hvis du vil købe et gavekort til tantra massage, som du eller en af dine nærmeste kan bruge. Intime områder får præcis samme slags opmærksomhed som en finger eller en albue.  Nu starter den egentlige massage.

Du kan efterfølgende booke en tid hos den massageklinik, gavekortet kan bruges til. Det er også en af de ting, vi snakker vi om inden massagen går i gang. Hvor du kan få tantramassage, sexolog sessioner, parterapi, vaginal terapi, yoni mapping, bækkensbundstræning og -afspænding, de-armoring med mere? Heri ligger der en invitation til at undersøge en anden vej end den, mange kender bedst.

...